Om GadgetMe

GadgetMe är ett svenskt varumärke som grundades 2013. Ända sedan starten har vi fokuserat på att producera och utveckla egna produkter till schyssta priser samtidigt som de håller en hög kvalité. Vårt mål är att alltid kunna tillfredsställa våra kunder genom att anpassa oss efter vad kunden efterfrågar. Därför är det viktigt för oss att ständigt jobba med att hitta nya lösningar på hur vi kan utveckla och förbättra våra produkter samt generera ett utbud som är formaterat efter kundens behov. 

Vår affärsidé började som en nischad idé med tillbehör för mobiltelefoner och datorer, men har idag kommit att utvecklas mycket mer än så. Vi erbjuder nu ett bredare sortiment med flera olika produktkategorier som innehåller allt från hemelektronik till skönhetsvård och massvis med smarta prylar.

Vår vision är att kunna underlätta vardagen för konsumenter genom att erbjuda produkter som fyller funktioner med hjälp av enkla men smarta lösningar. Med vårt innovativa tänk vill vi vara de bästa på marknaden genom att leverera nyskapande idéer och fyndiga prylar.